LA 16 ANI, PE SCENA EUROVISION ROMANIA

Inca eleva a invatamantului liceal, la numai 16 ani, Elena Hasna concureaza la Eurovision Romania - 2018. Elena a inceput cursurile de muzica in anul 2009, la Targu Jiu.

Dupa succesul obtinut in cadrul concursului Nexstar din anul 2013, a dunat in palmares alte peste 50 de premii nationale si internationale. Spectacolele sustinute in Franta - 2014, 2015, 2016, 2017 (Strasbourg, Soultzmatt, Montbeliard, Corsica), Olanda – 2015 (Amsteradm), SUA – 2015 (Chicago) i-au adus aprecieri publice inclusiv din partea celebritatilor ale caror piese le-a interpretat cu deosebita sensibilitate, precum: Serge Lama pentru “Je suis malade” si Indila pentru “Derniere Danse”.

Interpretarea piesei “Je suis malade” are in prezent peste 21 000 000 de vizualizari pe YouTube si este mentionata de Wikipedia ca fiind una dintre cele mai bune interpretari.

Pentru concursul național de selecție a melodiei care va reprezenta România la Eurovision - 2018, Elena Hasna a primit propunerea de colaborare din partea compozitorilor Ylva & Linda Persson si a textierului Danne Attlerud pentru interpretarea melodiei „Revival”. “Revival” este o balada foarte puternica, cu un mesaj extrem de emoționant și inspirațional.

Pe lângă mesajul in care se pot regăsi foarte multe persoane, atat complexitatea piesei, cât și linia melodica scot in evidentă abilitațile și calitatile vocale ale interpretei, “Revival” fiind o melodie ce implica multă susținere vocala. Aprecierile primite din partea publicului, atat pentru popularitatea melodiei, cat si pentru deosebita emotie transmisa de tanara voce pe cat de sensibila, pe atat de puternica, confera deplina incredere in sansele de succes ale acestei piese in actuala competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Log in