În Joia Mare, îngerii au coborât pe pământ! Elena Hasna, „Celine Dion a României”, și Marcel Pavel au făcut un duet divin pe scena Next Star!

Elena Hasna şi Marcel Pavel au cântat la ediţia specială de Paşte de la Next Star, melodia interpretată de Celine Dion şi Josh Grober - "The Prayer". 

În Joia Mare, îngerii au coborât pe pământ! Prin vocile a doi mari artiști, Marcel Pavel și micuța artistă Elena Hasna, fetița care s-a întors pe scena concursului care a făcut-o celebră. Vă reamintim că Elena Hasna, denumiă pe bună dreptate  „Celine Dion a României”, a fost preferata telespectatorilor in finala de popularitate a concursului Next Star de acum trei ani.

Cu trei zile înainte de Sfintele Paști, duetul celor doi artiști - Elena Hasna și Marcel Pavel - a cucerit inimile juraților și a telespectatorilor! „Doamne, cum e fata asta!”, e tot ce a mai putut rosti Pepe. Două voci divine au deschis ediția specială de Paște a celei mai iubite emisiuni din România!

SURSA: Antena1

2 Comments

  1. CASTAING Jean-Pierre Reply

    Elena Hasnard n’a pas seulement du talent ….elle a aussi un charisme extraordinaire et c’est certainement une belle ame…je lui souhaite de tout mon coeur de vivre heureuse de sa passion .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Log in